GARANTI

Rankad Nr 1 i Malmö! *

Personlig tränare med garanti.

First Class Personal Training, ditt självklara val av personliga tränare i Malmö!

 

Med licensierade och meriterade Personliga Tränare, med många års erfarenhet, strävar vi efter att alltid ge dig valuta för pengarna. Vi tränar allt från privatpersoner till elitidrottare och artister.

Vår flexibilitet gör att vi inte är bundna till något specifikt gym eller motttagning. Detta innebär att vi kan kompromissa med dig vart möten och pass skall ske. Vid allvarligare invaliditet har vi även möjligheten att skräddarsy träningsprogram där vi kan utföra träning i hemmet, på specialanläggning, i vattenbassäng eller utomhus. Våra personliga tränare utgår alltid från Malmö men kan även utföra tjänster i resten av Sverige, internationellt och online.

 

Gemensamma mål.

 

Varje kropp är unik och vi har alla olika mål med vår träning. Oavsett om det handlar om friskvård, styrketräning eller du bara vill gå ner i vikt så ser vi till att anpassa din träning för bästa möjliga utgång.

Såklart så ställer våra personliga tränare inga orimliga krav utan har full förståelse för att man inte kan leva på gymmet dygnet runt. Vi anpassar din träning så det passar in i din vanliga vardag.

 

Företagsfriskvård

 

Förutom att hjälpa enskillda individer erbjuder vi även ditt företag hjälp med friskvård till dina anställda.

Vi kan dessutom hjälpa dig om du har planer på att utveckla eller starta upp en verksamhet inom friskvårdsbranchen, exempelvis en gymanläggning.

Ta kontakt med oss för mer information kring företagsfriskvård.

 

Gratis konsultationer

 

Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer så du får möjligheten att träffa en personlig tränare och ställa eventuella frågor. Skräddarsy ett eget PT-paket eller välj ett av våra befintliga rabatterade alternativ. Läs mer under "priser".

Vår kunskap, din trygghet

 

Med oss tränar du både säkert och effektivt. Alla våra personliga tränare är medlemmar av EREPS samt SVPTF och följer internationell standard. Vi är internationellt licensierade och styrda genom PT School Stockholm med årliga

relicens-prov. Samma utbildningsorgan som levererat "årets PT" flera år i rad!

Som klient hos oss behöver du inte heller oroa dig vid en eventuell uppkommen skada i samband med ett PT-pass eller möte. Tack vare en skräddarsydd försäkring tecknad genom TRYGG HANSA kan du känna dig helt lugn.

 

Kvalité framför kvantitet

 

Det är inte ovanligt att privatpersoner som tidigare anlitat tränare från andra bolag kommer till oss och ber om hjälp då de varit missnöjda. Ofta handlar det om gymkedjornas egna tränare som fått betalt på provision. Detta resulterar i att tränarna försöker boka in så många klienter som möjligt då de i princip har fri tillgång till kunder. Så istället för att lägga ner extra tid på klientens historik, förutsättningar och målsättning, blir skaderisken betydligt högre och resultaten tveksamma. Många gymkedjor anlitar dessutom personer utan krav på vidareutbildning, återkommande kunskapsprov och egen fysisk förmåga.

Våga ställa krav, välj din PT med omsorg, välj en personlig tränare från First Class Personal Training! Ditt självklara val av Personliga Tränare i Malmö.

 

Stort kontaktnät

 

Vårt breda kontaktnät gör det lätt för dig när du skall komplettera inom ett annat område t.ex. massage, sjukgymnastik, naprapati eller kiropraktik både i och utanför Malmö. Vi rekomenderar dig endast till, av oss, beprövade och kvalificerade kliniker/personer.

 

Tystnadsplikt

 

Liksom personal hos viktväktarna malmö arbetar våra personliga tränare under sekrettesslagen (2009:400) vilket innebär att du kan känna dig helt trygg med att vi behandlar och förvarar dina uppgifter på ett säkert sätt. Uppriktigheten, den mellan dig och din PT, är av högsta betydelse för att vi skall kunna arbeta med dig på ett säkert och effektivt sätt.

 

Ren träning

 

Vårt företag arbetar aktivt mot doping och försöker också hjälpa de individer som hamnat snett genom att utbilda och informera om risker med olika dopingpreparat och fördelarna med att träna och äta rätt. Alla våra personliga tränare är givetvis själva 100% fria från dopingpreparat. Detta har vi som krav och företagspolicy.

Fördelarna är många med att välja en personlig tränare från First Class Personal Training.

RICHARD STANNÅ

Richard Stannå, grundare av First Class Personal Training och licensierad aktiv Personlig Tränare & Hälsocoach.

Utbildning

- Licensierad Personlig Tränare

Personal Training School Stockholm

- Coaching

- Kostrådgivning

- Terapeutisk stretch

- Träning av gravida

- Kalipermätning & kroppsanalys

- Bootybuilding

- Livräddare

Övrigt

- Internationell licens

- Godkänd årlig re-licensiering

- Innehavare av blå-kortet

- Medlem i Svenska Personliga Tränare Förbundet

- EREPS member

Meriter

Bakgrund inom Judo. F.d tävlande.

 

15 år av egen styrketräning

 

13 års arbete inom friskvårdsbranchen

 

Grundade Tomelilla Gym och Fitness Center 2008.

 

Har hjälpt över 400 personer med allt från viktnedgång till tävlingscoaching

 

Tränat Mats "Gunther" Söderlund som en nysatsning av hans internationella karriär som artist.

 

Tränat Oskar Thulin, elit-speedwayförare i 500cc klassen

 

Tränat Marcus Carlström, PGA golf professional.

 

Internationellt arbete i både Europa och Usa.

 

Grundade First Class Personal Training Sverige 2011

 

Fått utmärkelse för "rådighet vid räddande av liv" genom svenska livräddarsällskapet 2012 för fysisk livsräddande insats

Vår pengarna tillbaka garanti

 

Vi kan vår sak och vågar till skillnad från andra personliga tränare och friskvårdsföretag erbjuda dig en pengarna tillbaka garanti.

 

* Denna garanti gäller dig som genomfört en hälsodeklaration och köpt kost- och träningsschema tillsammans med minst 4 PT-timmar.

Villkoren är att målet som du och din PT kommit överens om ej har uppnåtts inom den tidsram som satts i samband med hälsodeklarationen. För att ta del av eventuell ersättning skall du ha vägt dig varje morgon och dagligen meddelat din PT din vikt via mail. I detta mail skall du även ha antecknat allt du ätit och motionerat dagen innan genom att ha utfört en sk kost- och aktivitetsdagbok. Ett enkelt word eller exceldokument är godkända alternativ. Ersättningen som kan betalas tillbaka avser den för kostnaden av ett kost- och träningsschema. Gäller ej om du handlat på presentkort eller tagit del av erbjudanden.

First Class Personal Training Sverige

Personlig tränare & kostrådgivare i Malmö

Hantverkaregatan 6A, 211 55 Malmö

Phone: +46733707023

E-mail: info@firstclasspt.se

Web: www.firstclasspt.se

* baserat på betygen 5/5 enligt Facebook och 5/5 via google vid kontroll juni 2017.

Copyright © 2017 First Class Personal Training Sverige. All rights reserved.