OM OSS

First Class Personal Training Sverige

Personlig tränare & kostrådgivare i Malmö

Hantverkaregatan 6A, 211 55 Malmö

Phone: +46733707023

E-mail: info@firstclasspt.se

Web: www.firstclasspt.se

Besöksadress: Musclezone Gym, Grangatan 2 Malmö. OBS ingen drop in, enbart tidsbokning!

* baserat på recensioner och betyg på Facebook och google från 2011 till och med juni 2017.

Copyright © 2018 First Class Personal Training Sverige. All rights reserved.

Rankad Nr 1 i Malmö! *

VEM ÄR VI

First Class Personal Training, ditt självklara val av personliga tränare i Malmö!

 

Med licensierade och meriterade Personliga Tränare, med många års erfarenhet, strävar vi efter att alltid ge dig valuta för pengarna. Vi tränar allt från privatpersoner till elitidrottare och artister.

Vår flexibilitet gör att vi inte är bundna till något specifikt gym eller motttagning. Detta innebär att vi kan kompromissa med dig vart möten och pass skall ske. Vid allvarligare invaliditet har vi även möjligheten att skräddarsy träningsprogram där vi kan utföra träning i hemmet, på specialanläggning, i vattenbassäng eller utomhus. Våra personliga tränare utgår alltid från Malmö men kan även utföra tjänster i resten av Sverige, internationellt och online.

 

Stort utbud av tjänster

 

Vi erbjuder det mesta inom träning och hälsa då vi har kunnig och högt kvalificerad personal. Vi kan hjälpa dig med fettförbränning, muskeluppbyggning, kostrådgivning, bootybuilding, terapeutiskt stretch, personlig träning för sportspecifika mål, träning för gravida, styrke- och konditionstest, hållnings- och rörelsetest, kalipermätning (fettmätning) och sammansättnings-analys. Läs mer under "tjänster".

 

Företagsfriskvård

 

Förutom att hjälpa enskillda individer erbjuder vi även ditt företag hjälp med friskvård till dina anställda.

Vi kan dessutom hjälpa dig om du har planer på att utveckla eller starta upp en verksamhet inom friskvårdsbranchen, exempelvis en gymanläggning.

Ta kontakt med oss för mer information kring företagsfriskvård.

 

Gratis konsultationer

 

Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer så du får möjligheten att träffa en personlig tränare och ställa eventuella frågor. Skräddarsy ett eget PT-paket eller välj ett av våra befintliga rabatterade alternativ.

Läs mer under "priser". Klicka här!

VARFÖR VÄLJA OSS

Vår kunskap, din trygghet

 

Med oss tränar du både säkert och effektivt. Alla våra personliga tränare är medlemmar av EREPS samt SVPTF och följer internationell standard. Vi är internationellt licensierade och styrda genom PT School Stockholm med årliga

relicens-prov. Samma utbildningsorgan som levererat "årets PT" flera år i rad!

Som klient hos oss behöver du inte heller oroa dig vid en eventuell uppkommen skada i samband med ett PT-pass eller möte. Tack vare en skräddarsydd försäkring tecknad genom TRYGG HANSA kan du känna dig helt lugn.

 

Kvalité framför kvantitet

 

Det är inte ovanligt att privatpersoner som tidigare anlitat tränare från andra bolag kommer till oss och ber om hjälp då de varit missnöjda. Ofta handlar det om gymkedjornas egna tränare som fått betalt på provision. Detta resulterar i att tränarna försöker boka in så många klienter som möjligt då de i princip har fri tillgång till kunder. Så istället för att lägga ner extra tid på klientens historik, förutsättningar och målsättning, blir skaderisken betydligt högre och resultaten tveksamma. Många gymkedjor anlitar dessutom personer utan krav på vidareutbildning, återkommande kunskapsprov och egen fysisk förmåga.

Våga ställa krav, välj din PT med omsorg, välj en personlig tränare från First Class Personal Training! Ditt självklara val av Personliga Tränare i Malmö.

 

Stort kontaktnät

 

Vårt breda kontaktnät gör det lätt för dig när du skall komplettera inom ett annat område t.ex. massage, sjukgymnastik, naprapati eller kiropraktik både i och utanför Malmö. Vi rekomenderar dig endast till, av oss, beprövade och kvalificerade kliniker/personer.

 

Tystnadsplikt

 

Liksom läkare arbetar våra personliga tränare under sekrettesslagen vilket innebär att du kan känna dig helt trygg med att vi behandlar och förvarar dina uppgifter på ett säkert sätt. Uppriktigheten, den mellan dig och din PT, är av högsta betydelse för att vi skall kunna arbeta med dig på ett säkert och effektivt sätt.

 

Ren träning

 

Vårt företag arbetar aktivt mot doping och försöker också hjälpa de individer som hamnat snett genom att utbilda och informera om risker med olika dopingpreparat och fördelarna med att träna och äta rätt. Alla våra personliga tränare är givetvis själva 100% fria från dopingpreparat. Detta har vi som krav och företagspolicy.

Fördelarna är många med att välja en personlig tränare från First Class Personal Training.

Träna med en kändisPT i Malmö till ett överkomligt pris!

 

Kändisar, artister och elitidrottare väljer First Class Personal Training av en anledning.

 

Boka din egen kändisPT i Malmö till ett överkomligt pris. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om du behöver hjälp med kostrådgivning, teknikträning, motivation eller helt enkelt bara vill ta din träning till en ny nivå!

 

Några av våra fd klienter som rankat oss Nr 1 i Malmö:

 

Marcus Carlström - PGA Tour Proffesional

 

Hanna Johansson - Vinnaren av Big Brother 2012

 

Mats "Gunther" Söderlund - Artist

 

Oscar Thulin - Speedwayförare

 

RICHARD STANNÅ

Richard Stannå, grundare av First Class Personal Training och licensierad aktiv Personlig Tränare, Kostrådgivare & Hälsocoach.

Utbildning

- Licensierad Personlig Tränare

Personal Training School Stockholm

- Coaching

- Kostrådgivning

- Terapeutisk stretch

- Träning av gravida

- Kalipermätning & kroppsanalys

- Bootybuilding

- Livräddare

Övrigt

- Internationell licens

- Godkänd årlig re-licensiering

- Innehavare av blå-kortet

- Medlem i Svenska Personliga Tränare Förbundet

- EREPS member

Meriter

Bakgrund inom Judo. F.d tävlande.

 

15 år av egen styrketräning

 

13 års arbete inom friskvårdsbranchen

 

Grundade Tomelilla Gym och Fitness Center 2008.

 

Har hjälpt över 400 personer med allt från viktnedgång till tävlingscoaching

 

Tränat Mats "Gunther" Söderlund som en nysatsning av hans internationella karriär som artist.

 

Tränat Oskar Thulin, elit-speedwayförare i 500cc klassen

 

Tränat Marcus Carlström, PGA golf professional.

 

Internationellt arbete i både Europa och Usa.

 

Grundade First Class Personal Training Sverige 2011

 

Fått utmärkelse för "rådighet vid räddande av liv" genom svenska livräddarsällskapet 2012 för fysisk livsräddande insats