Våra tränare

Just nu rankad nr 1 i Malmö! *

Hemsidan är under ombyggnad. Info saknas och kan vara felaktig. Vi jobbar på att få den färdig inom kort! Uppdat. 20181026

Personliga tränare & coacher med garanti

 

Släng inte pengarna i sjön. Välj en PT som genomgått rätt utbildning, har gedigen erfarenhet och som passar din personlighet!

 

Utbildade i Stockholm och beresta i hela världen. First Class PT Malmö är anlitade av alla typer av klienter runt om i världen. Allt från vanliga motionärer som vill må bra till elitidrottare och profiler inom kändisvärlden som vill hålla sig i topform.

 

Med de troligtvis bästa personliga tränarna och kostrådgivarna i området levererar vi ett stort utbud av förstklassiga tjänster direkt hem till din dörr, arbete eller gym. Vi är inte knutna till ett specifikt gym vilket innebär att vi kan hitta en träningsform som passar just dig. Maximal flexibilitet för din bekvämlighet!

 

 

PT Rick - Vår huvudtränare

Richard Stannå, även känd som PT Rick, är First Class PT Malmös huvudtränare, kostrådgivare & utbildare. Med en erfarenhet utöver det vanliga har Richard hjälpt hundratals olika typer av klienter att nå sina mål under de senaste 10 åren i Sverige, Norge och USA. Inte minst kända profiler inom kändisvärlden. Han har dessutom fått uppgiften att utbilda nya personliga tränare i branschen genom PT School stockholm. Samma utbildningsorgan som levererat "Årets PT" flera år i rad. Nu även TV-aktuell i SVT.

Micke Cederhof - vår kampsports expert

Micke Cederhof, fd proffsboxare i USA, är First Class PT Malmös senaste tillskott av tränare. Micke har en lång meritlista över framgångsrika fighters som han coachat under sina dryga 20 år som professionell tränare. Både inom boxning och MMA.

Våra övriga tränare

Har du mer specifika önskemål eller krav på din tränare så hittar vi en som passar just dig! Med ett stort kontaktnät av kvalitetstestade personliga tränare & coacher inom alla kategorier finns det en för alla. Kanske du specifikt vill träna med en kvinnlig PT eller behöver en certifierad gravidtränare?

Dina önskemål är viktiga för oss - vi väljer bäst PT för just dig!

 

Med oss tränar du både säkert och effektivt. Alla våra personliga tränare är medlemmar av EREPS - the european register of exercise professionals och följer internationell standard.

 

  • Bäst PT i Malmö

 

Det är inte ovanligt att privatpersoner som tidigare anlitat tränare från andra bolag kommer till oss och ber om hjälp då de varit missnöjda.

 

Rätt utbildning och bakgrund

 

 

 

Tystnadsplikt & sekretess

 

Samarbete inhyrda tränare

 

 

 

Dopingfria & kontrollerade personliga tränare

 

First Class Personal Training

Personlig tränare & kostrådgivare i Malmö

Phone: +46 733 70 70 23

E-mail: info@firstclasspt.se

Web: www.firstclasspt.se

Besöksadress: Musclezone Gym, Grangatan 2 Malmö. OBS ingen drop in, enbart tidsbokning!

 

In need of information in english? Press here!

* baserat på recensioner och betyg på Facebook och google från 2011 till och med juni 2017

Copyright © 2018 First Class Personal Training Sverige. All rights reserved.