KOSTRÅDGIVNING & KOSTSCHEMA

First Class Personal Training Sverige

Personlig tränare & kostrådgivare i Malmö

Hantverkaregatan 6A, 211 55 Malmö

Phone: +46733707023

E-mail: info@firstclasspt.se

Web: www.firstclasspt.se

Besöksadress: Musclezone Gym, Grangatan 2 Malmö. OBS ingen drop in, enbart tidsbokning!

* baserat på recensioner och betyg på Facebook och google från 2011 till och med juni 2017.

Copyright © 2018 First Class Personal Training Sverige. All rights reserved.

Rankad Nr 1 i Malmö! *

KOSTRÅDGIVNING & TRÄNING

För att få ut maximalt av din träning gäller det att du sköter kosten. Oavsett om du vill gå ner i vikt eller lägga på dig muskelmassa så är det av största vikt att du har en kostplan som fungerar. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller avancerad motionär, vi kan skräddarsy ett kostschema helt efter dina förutsättningar och behov.

 

Vi kommer att räkna ut ditt BMR (basal metabolic rate), alltså din dagliga totala kaloriförbrukning i fullständig vila samt din dagliga kaloriförbrukning med hänsyn till aktivitet såsom träning, arbete och fritidssyssla. Därmed kommer vi att behöva lite uppgifter från dig såsom ålder, vikt, längd, träningsmängd och övrig aktivitet.

 

Kostschemat ingår i alla våra PT-paket men det går även bra att köpa ett kostschema utan att boka PT-timmar. Kostschemat kommer att skickas till dig elektroniskt via mail.

 

LIVSMEDELSDATABASEN

Genom att du kontinuerligt använder dig av LMDB som ett verktyg, när du bl.a. ska planera dina måltider, kommer du automatiskt öka dina kunskaper inom näringslära.

 

Tanken är också att du på egen hand, med hjälp av LMDB, skall kunna byta ut vissa råvaror i ditt befintliga kostschema för att erhålla en viss variation i ditt upplägg. Detta är extra viktigt för dig som beställt ett kostschema som sträcker sig över en längre period (4 veckor +) då kosten tenderar att bli långtråkig.

Ett rätt ställt kostschema är guld värt.

Att äta rätt vid styrketräning, viktnedgång och ta del av kostcirkelns bästa delar mår man extra bra av och träningen blir dessutom enklare.

 

Alla våra personliga tränare har den senaste utbildningen och kan anpassa din kost även om du använder dig av tex viktväktarna, itrim, lchf eller andra program.

 

- Rätt kost ger ett gladare och starkare liv.

Följande text är hämtad från livsmedelsverkets hemsida.

 

Livsmedelsdatabasen innehåller knappt 2100 livsmedel och maträtter. För varje livsmedel ges värden för över 50 näringsämnen.

Livsmedelsdatabasen ska spegla det svenska livsmedelsutbudet. Databasen måste ständigt uppdateras eftersom en rad nya livsmedel lanseras varje år samtidigt som ingredienser och tillverkningsprocesser byts ut i befintliga livsmedel. Utöver de näringsämnen som visas finns det värden för ytterligare vitaminer, mineraler och bioaktiva ämnen i 250-350 livsmedel.

FÖR ATT LADDA NER APPEN TILL DIN APPLE- PRODUKT ELLER ANDROID SE LÄNKARNA NEDAN