Kostrådgivning & Kostschema

Genom PT Online kan du ställa dina frågor om kost och träning oavsett var i världen du befinner dig. Har du köpt ett kostschema av oss kan du även utnyttja PT online för att korrigera ditt schema kostnadsfritt. Tillsammans med livsmedelsdatabasen har du alla verktyg för att lyckas. Läs mer om PT online - här!

Just nu rankad nr 1 i Malmö! *

KOSTRÅDGIVNING & KOSTSCHEMA

För att få ut maximalt av din träning/aktivitet gäller det att du sköter kosten och har en bra kostplan. Oavsett om du vill gå ner i vikt, gå upp i vikt eller lägga på dig muskelmassa så är det av största vikt att du har en kostplan som fungerar. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller avancerad motionär, vi kan skräddarsy ett kostschema helt efter dina förutsättningar och behov.

 

Vi kommer att räkna ut ditt BMR (basal metabolic rate), alltså din dagliga totala kaloriförbrukning i fullständig vila samt din dagliga kaloriförbrukning med hänsyn till aktivitet såsom träning, arbete och fritidssyssla. Därmed kommer vi att behöva uppgifter från dig som rör ålder, vikt, längd, träningsmängd och övrig aktivitet.

 

Undvik fällan med färdiga kostschema som du hittar eller beställer online! Alla är unika. Det kostschema vi gör skapas helt utifrån dina(!) önskemål.

Vi kommer fråga dig vad du gillar att äta, vad du ogillar, om du har några allergier eller övriga önskemål som t.ex. att du enbart kan eller vill äta x antal gånger per dag för att passa in i din vardag.

 

Personligt kostschema ingår i alla våra PT paket men det går även bra att köpa ett kostschema utan att boka PT-timmar. Ditt kostschema kommer att skickas till dig elektroniskt via mail.

 

Gratis kostrådgivning

 

Gratis kostrådgivning får du som klient genom PT online som du får när du köper våra färdiga PT paket. Genom kostrådgivning från våra licenserade kostrådgivare i Malmö får du direkthjälp med vad du skall äta, handla och hur du skall lägga upp din kostplan. Eller ändra i befintligt kostschema.

 

LIVSMEDELSDATABASEN

Genom att du kontinuerligt använder dig av livsmedelsdatabasen som ett verktyg, när du bl.a. ska planera måltider, kommer du automatiskt öka dina kunskaper inom kostlära och näringslära.

 

Frihet - Byt ut råvaror i ditt kostschema på egen hand!

 

Tanken är också att du på egen hand, med hjälp av livsmedelsdatabasen, skall kunna byta ut vissa råvaror i ditt befintliga kostschema för att erhålla en viss variation i ditt upplägg. Detta är extra viktigt för dig som beställt ett kostschema som sträcker sig över en längre period (4 veckor +) då kosten tenderar att bli långtråkig. Kombinera din kostplan med kostrådgivning genom PT online för optimala resultat.

Ett rätt ställt kostschema är guld värt.

Att äta rätt vid styrketräning, muskeluppbyggning och viktnedgång och genom att ta del av kostcirkelns bästa delar mår man extra bra och träningen blir dessutom lättare att genomföra.

 

Alla våra personliga tränare och kostrådgivare i malmö har den senaste utbildningen och kan anpassa din kostplan även om du redan använder dig av tex viktväktarna, itrim, lchf eller andra program/kostplan.

 

" Rätt kost ger förutom en estetisk effekt ett gladare och friskare liv. Beställ ett kostschema och gör det ordentligt från början. Snabba och effektiva resultat är A och O för att du skall hålla motivationen uppe och lyckas med satta mål. Våra kostrådgivare i Malmö finns vid din sida hela vägen. Online eller via personliga möten."

Följande text är hämtad från livsmedelsverkets hemsida:

 

Livsmedelsdatabasen innehåller knappt 2100 livsmedel och maträtter. För varje livsmedel ges värden för över 50 näringsämnen.

Livsmedelsdatabasen ska spegla det svenska livsmedelsutbudet. Databasen måste ständigt uppdateras eftersom en rad nya livsmedel lanseras varje år samtidigt som ingredienser och tillverkningsprocesser byts ut i befintliga livsmedel. Utöver de näringsämnen som visas finns det värden för ytterligare vitaminer, mineraler och bioaktiva ämnen i 250-350 livsmedel.

 

FÖR ATT LADDA NER livsmedelsdatabasen´s APP TILL DIN APPLE- PRODUKT ELLER ANDROID GRATIS SE LÄNKARNA NEDAN.

First Class Personal Training Sverige

Personlig tränare & kostrådgivare i Malmö

Hantverkaregatan 6A, 211 55 Malmö

Phone: +46733707023

E-mail: info@firstclasspt.se

Web: www.firstclasspt.se

Besöksadress: Musclezone Gym, Grangatan 2 Malmö. OBS ingen drop in, enbart tidsbokning!

* baserat på recensioner och betyg på Facebook och google från 2011 till och med juni 2017.

Copyright © 2018 First Class Personal Training Sverige. All rights reserved.