TRÄNING FÖR GRAVIDA

Gravidträning kan skilja sig en del från person till person. Största skillnaden är om du tränat aktivt innan du blev gravid eller om du bara vill må extra bra under graviditeten. Våra personliga tränare känner väl till vilka träningsmetoder som lämpar sig bäst och vilka man bör undvika.

Vid felaktig träning när du är gravid så har du lättare för att få smärta i leder och ligament då dessa är mer utsatta rent naturligt under graviditet.

 

Många kvinnor kan behöva lite extra motivation när de är gravida och mer eller mindre alla tar sig igenom graviditeten lättare genom aktiv träning och rätt kost.

 

 

 

 

Om du har tränat aktivt eller på elitnivå innan du blev gravid är det extra viktigt med en korrekt kosthållning både för dig och ditt barn. Dels sker det mycket med din kropp och träna mindre och lättare pass än du är van vid påverkar din kropp lite extra när du är gravid.

Rätt gravidträning håller dig frisk och stark under graviditen och hjälper dig att snabbt hitta din tidigare form och styrka.

 

Vi har många års erfarenhet av att träna tillsammans med gravida och kan med stolthet säga att samtliga har varit tacksamma och glada att de kontaktade en personlig tränare tidigt.

Det är mycket som händer med kroppen när man är gravid! Ni är nu två som delar samma kropp och påfrestningarna kan bli stora på kroppen.

 

Vi hjälper dig till en piggare graviditet, mindre besvär och en snabbare återhämtning.

 

Boka en kostnadsfri konsultation om du är gravid eller planerar att bli. Vi finns med under hela tiden för att du ska må på topp hela vägen.

Ring oss 0733707023.

TRÄNING FÖR GRAVIDA

Vi hjälper dig att maximera effekterna med din träning och påskyndar även återhämtningen efter en förlossning. Här tränar du tryggt och effektivt samtidigt som du har roligt!

Oavsett om du är gravid, har planer på att bli eller har varit så erbjuder vi dig speciellt framtagna kost och träningsprogram helt utifrån dina förutsättningar och behov.

Fördelarna med träning innan och under en graviditet är många.

En effekt är att moderkakan växer i större utsträckning och att den blir mer kapillariserad (får fler blodkärl). Detta medför att fostret får en förbättrad näringstillförsel och syretransport. En annan positiv effekt är att du kan förebygga ryggproblematik orsakad av den viktuppgång och förändrad viktfördelning som en graviditet medför. Studier gjorda har även visat att viss träning kan bidra till en förkortad förlossningstid.

 

Förbered dig på en ny och lite roligare typ av träning! På gymmet, i naturen eller i en behaglig hemmamiljö. Boka en kostnadsfri konsultation redan idag och se hur vi kan hjälpa just dig!

First Class Personal Training Sverige

Personlig tränare & kostrådgivare i Malmö

Hantverkaregatan 6A, 211 55 Malmö

Phone: +46733707023

E-mail: info@firstclasspt.se

Web: www.firstclasspt.se

Copyright © 2016 First Class Personal Training Sverige. All rights reserved.