VIKTNEDGÅNG

First Class Personal Training Sverige

Personlig tränare & kostrådgivare i Malmö

Hantverkaregatan 6A, 211 55 Malmö

Phone: +46733707023

E-mail: info@firstclasspt.se

Web: www.firstclasspt.se

Besöksadress: Musclezone Gym, Grangatan 2 Malmö. OBS ingen drop in, enbart tidsbokning!

* baserat på recensioner och betyg på Facebook och google från 2011 till och med juni 2017.

Copyright © 2018 First Class Personal Training Sverige. All rights reserved.

Rankad Nr 1 i Malmö! *

Att gå ner i vikt.

Att gå ner i vikt är en daglig fight för många. Metoderna för viktminskning är av varierande kvalité och kostar ibland mer än de ger. Metoderna där man snabbt vill gå ner i vikt är oftast även de som sliter mest på kroppen och muskelmassan.

 

Många tror att man måste göra en massa uppoffringar på det vanliga livet för att gå ner i vikt men i de flesta fall handlar det om att bli uppmärksammad på vilken kost som passar din kropp och optimera fettförbränningen efter din förmåga.

 

Det finns ingen metod som är bättre eller sämre än andra utan det handlar om att välja den metod som passar just din kropp och ämnesomsättning.

 

En personlig tränare som tar fram ett unikt kostschema för dig tillsammans med lämplig träningsmetod är nog det enklaste sättet att gå ner i vikt utan att må dåligt under resans gång.

 

Vi vet att inte alla vill träna på gym eller vara ute och springa i motionspår utan vi kan såklart skräddarsy kostschema tillsammans med övningar som utförs i hemmet eller var det passar dig.

Vi hjälper dig genom ökat medvetande att även hålla din vikt.

 

Lär dig känna din kropp.

Att gå ner i vikt tillsammans med en personlig tränare är nog både den billigaste, snabbaste metoden men också den mest hälsosamma för din kropp.

Vi kan lova dig att du blir överraskad hur väl din tränare och du kan skapa underverk tillsammans.

 

Fördelarna är många!

- Få lärdom om din förbränning.

- Inga konstiga dieter.

- Viktminskning som bibehålls.

- Tips och motivering baserad på dagsformen.

 

Vet du med dig att du har övervikt och har bantat fram och tillbaka utan ett jämnt resultat så har du säkerligen använt fel metoder.

 

Att gå ner i vikt på egen hand är inte alltid det enklaste och man känner kanske inte till sin kropp på bästa vis. I samma stund som lär känna sin kropp och förstå hur ens egen fettförbränning fungerar så blir det mycket enklare att ta hand om sin viktminskning.

 

- Rätt kost & rätt träning ger ett härligt självförtroende.

Att banta ska inte få en att må dåligt vilket är vanligt med många metoder utan man ska känna energi, glädje och stolthet.

Vi väger in alla de delar i ditt vanliga liv som träning, arbete, fritidssysslor, vila mm när vi skräddarsyr ditt träningsschema och kostschema.

 

Boka en intervju för bekväm viktminskning redan idag. Eller ring 0733707023