Våra tränare

Personliga tränare och kostrådgivare i Malmö med garanti


Släng inte pengarna i sjön. Välj en PT som genomgått rätt utbildning, har en gedigen erfarenhet och som uppfyller alla dina och internationella krav!


Utbildade i Stockholm och beresta i hela världen är First Class PT i Malmö anlitade av alla typer av klienter. Allt från vanliga motionärer som vill må bättre till elitidrottare och profiler inom kändisvärlden som vill hålla sig i topform.


Med en internationell kvalitetssäkring och med hundratals nöjda klienter som merit kommer din PT att hjälpa dig nå dina mål både effektivt och säkert.


Med de troligtvis bästa personliga tränarna & kostrådgivarna i Malmö & Lund levererar vi ett stort utbud av förstklassiga tjänster direkt hem till din dörr eller till ditt lokala gym. Dessutom kan du nu även boka din PT utomlands genom PT Online!


Varmt välkommen önskar vi på First Class PT Malmö - Ditt nya liv börjar nu!


PT Rick - Vår huvudtränare

Viktigt meddelande: Endast ett fåtal platser kvar nästa månad -> Boka här!

Richard Stannå, även känd som PT Rick, är First Class PT Malmös huvudtränare, kostrådgivare & utbildare. Med en erfarenhet utöver det vanliga har Richard hjälpt hundratals olika typer av klienter att nå sina mål under de senaste 10 åren i Sverige, Norge och USA. Inte minst kända profiler inom kändisvärlden. Han har dessutom fått uppgiften att utbilda nya personliga tränare i branschen genom PT School stockholm (PTS). Samma utbildningsorgan som levererat "Årets PT" flera år i rad. PT Rick är nu även TV-aktuell i SVT.


Micke Cederhof - vår kampsports expert

Micke Cederhof, fd proffsboxare i USA, är First Class PT Malmös senaste tillskott av tränare. Micke har en lång meritlista över framgångsrika fighters som han coachat under sina dryga 20 år som professionell tränare. Både inom boxning och MMA.


Våra övriga tränare

kvinnlig personlig tränare i malmö finns hos first class pt

Har du mer specifika önskemål eller krav på din tränare så hittar vi en som passar just dig! Med ett stort kontaktnät av kvalitetstestade personliga tränare & coacher inom alla kategorier finns det en för alla. Kanske du specifikt vill träna med en kvinnlig PT eller behöver en certifierad gravidtränare?

friskvård för företaget finner du hos oss. Låt oss skräddarsy träning i malmö till företaget
  • Maximal flexibilitet


Med det amerikanska militärfordonet Hummer H2 som vårt huvudfordon kan vi förutom klassik gymträning upprätta hinderbanor och hålla i skräddarsydda utomhusträningar för individen och för dem i grupp. Och detta på valfri plats! Ta din träning till en ny nivå eller gör träningen till en heldag med teambuilding tillsammans med kollegorna eller vännerna.

duktig personlig tränare medlem i ereps

Med oss tränar du både säkert och effektivt. Alla våra kostrådgivare & personliga tränare är medlemmar av EREPS - the european register of exercise professionals och följer därmed internationell standard. Alla våra personliga tränare och klienter omfattas dessutom av en olycksfallsförsäkring genom Trygg Hansa vid våra pass. Välkommen till en PT hos First Class PT Malmö!

licenserad personlig tränare och kostrådgivare i malmö med många års erfarenhet


  • Bäst PT i Malmö


Eliten väljer First Class PT Malmö av en anledning. Rankade nr 1 i Malmö sedan 2011* har vi hjälpt hundratals nöjda kunder att nå sina mål. Både i Sverige och utomlands. Hemligheten till vår framgång är vårt koncept att helt skräddarsy kost och träningsupplägg efter kundens förutsättningar och målsättning och låta dem coachas av några av branschens bästa tränare. Vi använder inga generella program eller genomsnittliga tränare!


  • Välj din PT med omsorg


Det är inte ovanligt att privatpersoner som tidigare anlitat personliga tränare från andra bolag kommer till oss och ber om hjälp då de varit missnöjda och inte uppnått sina mål. Detta är väldigt tråkigt då man slängt en massa pengar i sjön istället för att komma till en seriös och duktig PT direkt. Den förlorade tiden får man aldrig igen. Så välj din PT med omsorg.

mammaträning och gravidträning i malmö med en pt från first class hjälper dig till en säker och behaglig graviditet
  • Rätt utbildning och bakgrund


Alla våra personliga tränare är utbildade genom PTS (PT School Stockholm). Samma utbildningsorgan som utbildat "årets PT" flera år i rad. Med en gedigen utbildning och lång erfarenhet av alla typer av klienter hjälper vi dig på bästa sätt. Vi väljer en tränare som vi anser uppfyller dina kriterier och passar din personlighet. Med kostnadsfria konsultationer får du alltid möjlighet att träffa din personliga tränare innan du beslutar om du vill ta steget att anlita oss.


  • Tystnadsplikt & sekretess


Alla våra personliga tränare omfattas av sekretesslagen och förvarar alltid dina uppgifter på ett korrekt och lagenligt sätt. Tystnadsplikt gäller i allt vårt arbete precis som hos aktörer inom läkarvården. Din uppriktighet gentemot våra tränare är en förutsättning för att vi ska kunna ge dig rätt råd och instruktioner.

boka en massör i malmö genom first class pt
  • Samarbete med massör, sjukgymnast, specialister och externa fystränare


Ibland når våra personliga tränare maxkapacitet eller så saknas det rätt utbildning och kompetens för att vi skall kunna garantera dig en säker och effektiv träning. Då plockar vi in en utomstående aktör som vi godkänner, testar och följer upp så att du når dina mål och får valuta för pengarna. Detta kan även omfatta om du behöver en sjukgymnast, kiroprakter, naprapat, massör eller annan specialist.


  • Dopingfria och kontrollerade tränare


Tyvärr finns det många aktörer inom fitnessbranchen som använder sig av dopingpreparat för att påvisa effekter av sin träning. Vi jobbar inte så. First Class PT Malmö har nolltolerans mot alla droger och doping. Av denna anledning utför vi slumpvis utvalda drogtester av våra tränare. Våra tränares resultat kommer enbart från rätt träning och korrekt kosthållning. Vi står för "Real Results - No Bullshit!"

personlig tränare och kostrådgivare i malmö rankad nr 1
  • Bestäm dig inte idag


Boka en kostnadsfri konsultation där du får chansen att träffa din PT, bolla idéer och ställa frågor. Mötet är gratis och helt utan köptvång. Välkommen till First Class PT Malmö - träning i världsklass!


Ring oss idag på tel 0733707023 eller maila info@firstclasspt.se

Copyright © 2020 First Class Personal Training Sverige. All rights reserved.

* baserat på recensioner och betyg på Facebook och google från 2011 till och med juni 2017