Företag
Pensionärsträning i hyllie för seniorer på diamond gym hyllie
Armand Krajnc världsmästare boxning vd twelve rounds boxing diamond
Friskvård eller företagsfriskvård genom epassi & first class pt
Utomhusträning med bäst pt i Malmö
Träna på vårt gym i hyllie med pt i grupp eller ensam.
Med vår pt i hyllie når du dina mål snabbare

Alla förtjänar att må bra och ha en god hälsa.


Friskvård är ett ganska modernt ord och handlar i grunden om att vi ska må bättre, hålla oss friska, ha god hälsa och faktiskt vara pigga och glada i vår vardag.


Precis som undersökningar visar att idrott i skolan gör en gott stämmer detta även in på vuxna i yrkeslivet. På senare år har även vår regering tagit fasta på detta och alla är överens att friskvård ger gladare och friskare personal och numera erbjuds även sk friskvårdsbidrag från skatteverket. Med friskvårdsbidrag så erbjuds företag att ge sina anställda en bra träning, bättre hälsa till en väldigt låg kostnad. Tack vare ett bra friskvårdsprogram inom företaget så får man mindre kostsamma sjukskrivningar, friskare personal och en bättre hälsa och stämning inom företaget. First Class PT Malmö erbjuder just ert företag en optimal lösning för en bra och rolig friskvård i Malmö. Oavsett om du vill träna med en PT på ett gym i hyllie, på företaget eller utomhus.


Konsten att må bra. Konstla inte till det i onödan.


Man går dagligen till sitt arbete och man kanske har fullt upp med familj och de dagliga sysslorna på sin fritid vilket kan göra det svårt att komma iväg att träna någon gång i veckan. Många företag känner till detta och bokar in friskvård på arbetstid för att verkligen se till att alla tar del av den friskvård som erbjuds.

Största fördelen med att göra avtal med en personlig tränare är att tränaren kan skräddarsy unik träning för varje enskild person som givetvis faller inom ramen för friskvårdsbidraget.

I flera länder är det väldigt vanligt att man tom har en PT anställd hos sig samt att man har någon form av träning inbokad på arbetsschemat. Vi är inte där riktigt än men en bra bit på vägen.


Företagshälsovård på vårt gym i hyllie eller som friskvård på arbetsplatsen.


En personlig tränare från first class pt Malmö besöker ofta företag och skräddarsyr mer än gärna unika program för enskild individ eller företag. Vi hjälper även till med effektiva och bra kostschema för all personal och hjälper till att få en sundare livsstil på hela arbetsplatsen.

Genom bra samarbete med flertalet gym i Malmö inklusive vårt gym i hyllie kan vi erbjuda rabatterade priser på årskort eller om ni önskar att ha friskvården i era egna lokaler. Vår flexibilitet är din bekvämlighet.


Kostnad för friskvård.


Alla människor och företag är unika och vi lämnar mer än gärna offert så att ni enkelt kan se alla kostnader i samband med just er lösning av friskvård i Malmö.

- Boka ett gratis möte med First Class PT Malmö redan idag och utnyttja din företagsfriskvård i Malmö på vårt gym i hyllie eller på er arbetsplats. Kontakta oss om du har frågor om vår friskvård eller företagsfriskvård genom Actiway & Min friskvård Epassi.


På vårt gym i hyllie (Diamond Gym Hyllie) har du givetvis möjligheten att utnyttja ditt friskvårdsbidrag som vanligt!

Edenred, Actiway & Epassi - Min friskvård i Malmö

Bäst friskvård för anställda sker oftast på vårt gym i hyllie i kombination med utomhusträning. Med en personlig tränare i hyllie från first class pt malmö får du alla de rätta verktygen för att lyckas med dina träningsmål och att må bättre. Oavsett om du vill träna på vårt gym i hyllie eller utomhus hittar vi bäst PT i hyllie som passar just dig och din kropp. 

God hälsa och effektiv träning lokalt - Bäst friskvård i Malmö, limhamn, bunkeflo & Hyllie


Träning är påtvingad mår ingen bra av!

Friskvård fungerar bäst när alla är delaktiga och aktiva, därför är det viktigt att anpassa träningen så den passar alla. Även om den utförs i grupp.

Med mer än 13 års erfarenhet av friskvård och företagshälsovård vet vi vikten av att ta fram de bästa träningsmetoderna för varje enskild.

Även hur anställda "peppar" varandra, snackar om hur  träningen va på lunchen mm påverkar välmåendet.

Det vill man dra nytta av. Mår personalen bra mår företaget bra!


Friskvårdsbidraget, Actiway & Epassi Min friskvård Malmö. Nu med nyrenoverat gym i Hyllie.


Att göra avdrag för friskvård har blivit riktigt enkelt för företagen och det används i stor utsträckning redan.

Skatteverket har ganska enkla regler om vad som gäller för den som vill nyttja friskvårdsbidraget.

Avdraget/bidraget kan tom nyttjas för vissa former av appar till smartphones numera. Genom Actiway och Epassi - min friskvård får du ut maximalt av din friskvård i Malmö. Välj själv om du vill träna med PT i malmö på vårt gym i hyllie eller på annan ort.


För mer information om personlig träning och hur du hittar bäst PT i Malmö besök www.personligtranaremalmo.com

friskvård med en pt i hyllie - nå dina mål snabbare

Genom samarbete mellan ActiWay och First Class PT Malmö kan vi numera även erbjuda samlingsfaktura på flertalet olika tjänster.

ActiWay gör det extra enkelt för företagen att välja mellan många olika tjänster och friskvård som alla mår bra av.

Allt från personlig träning till Yoga, gruppträning, Hockey mm.


Samtliga tjänster via ActiWay omfattas av skatteverkets regler  för friskvårdsbidraget. First Class PT skall vara ditt självklara val för friskvård i Malmö.

Epassi i Malmö erbjuder digitala och mobila betallösning på flertalet friskvårdsanläggningar i hela Sverige.

Hitta rätt träning och anläggning via www.epassi.se

Frisk personal betyder gladare och mer effektiv personal


Ta med dina anställda på en uppskattad resa in i hälsans värld. Vår föreläsare kommer ut till ditt företag och anpassar en föreläsning som är både intressant och givande. Vi skräddarsyr även gruppträningar både inomhus och utomhus där gruppen får möjlighet till teambuilding genom roliga och svettiga träningsmoment. Varför inte anordna en eftermiddag med military training?


Fråga oss om offert på enskilda events och paketpriser. Eller om du behöver mer information om Actiway och Min Friskvård Epassi Malmö.

Anslut som företagspartner på Diamond Gym Malmö du med!

Träna med en duktig pt på gym i hyllie eller på arbetsplatsen. First class pt malmö står för service, kvalitet och flexibilitet.

Prova på att träna och utnyttja ditt friskvårdsbidrag på vårt nya gym i hyllie. Nu i fräscha och välutrustade lokaler. Med en kunnig personlig tränare i malmö och med kvalitativ gymutrustning når du dina mål snabbare och med minimal skaderisk. Vill du inte träna på vårt gym i hyllie kan du välja att träffa din pt på jobbet, hemma eller utomhus i skog, strand eller park. Vår flexibilitet är din bekvämlighet! Boka här!