Gym Hyllie

Kompromissa aldrig med kvalitét - First Class PT på Diamond gym i Hyllie

har allt du behöver för att lyckas, oavsett förutsättningar och mål!

DIAMOND GYM HYLLIE

Malmös mest kompletta gym i hjärtat av Hyllie. Ett gym som ligger bara ett stenkast från emporia köpcentrum. Skapat av eldsjälar och träningsproffs från USA med fokus på trygghet & kvalitet erbjuder Diamond Gym Hyllie dig denna månad ett årskort med all access + bastu + gruppträning från otroliga 349:- i månaden!

Hello world

Diamond Gym i Hyllie

Malmös bästa gym 2023*

Kompetens, service & flexibilitet sedan 2008


Det är ingen slump att eliten väljer First Class PT Malmö. Med tusentals nöjda kunder är vi din kompletta friskvårdsleverantör oavsett om du vill må bättre, finslipa fysiken eller lära dig att styrketräna rätt.


Med ett stort engagemang, hög kunskap och generöst utbud av tjänster hjälper vi dig med allt från träning, kost, livsstil och motivation. Allt skräddarsytt efter dina förutsättningar och mål. För att alla är vi olika.


Genom våra samarbetspartners och flertalet gym i Malmö har vi alla verktygen för att du skall lyckas. I vårt nätverk hittar du dessutom kiropraktorer, fysioterapeuter och diplomerade livscoacher.


Vår mottagning och huvudkontor hittar du i Hyllie där du personligen kan träffa och träna med våra meriterade personliga tränare, kostrådgivare och massörer. Vi är medlemmar av Ereps, internationellt licensierade och kvalitetssäkrade genom Almega. Tack vare ett aktivt samarbete med epassi och andra friskvårdsleverantörer i Malmö kan du välja att utnyttja ditt friskvårdbidrag hos oss. Träna inte tungt, träna rätt med våra personliga tränare i Hyllie!


Varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt möte med oss på First Class PT Malmö - din självklara friskvårdsleverantör i Malmö. Nu på Diamond Gym i Hyllie!


PT rankad nr.1 i Malmö sedan 2011*

Årets klient - En hyllning till våra fantastiska kämpar sedan 2011. First Class PT´s "hall of fame" och alla trofeer kan ses på bästa gymmet i hyllie. Diamond Gym Hyllie!

TRAINING FOR EVERYONE!

Train at the best gym in Hyllie.


No matter your goals and conditions, First Class PT in Hyllie will help you get there. Fast, safe and most importantly in a fun and motivational way! Book a free PT consultation today at our gym in Hyllie and find out how we can help you the best way! First Class PT Malmö - quality and service since 2008!


Styrketräna inte tungt, träna rätt! Med en PT i Hyllie får du din styrketräning skräddarsytt för just din kropp. Ta inga onödiga genvägar, Även om du tränar på ett annat gym i Malmö idag så finns vi där för rådgivning eller om du vill att vi skapar ett schema för att kunna styrketräna på egen hand. Med våra personliga tränare i Hyllie kan du känna dig trygg med att du får träning som är både kul och effektivt. Oavsett om du föredrar styrketräning på gym, hemma eller i parken. Diamond gym hyllie har både erfarna personliga tränare och kostrådgivare på bästa gymmet.


För bilder på våra aktiva PT´s och bäst gym i Hyllie besök vår instagram! - klicka här!

I hjärtat av Hyllie och ett stenkast från vårt gym hittar du köpcentret Emporia med shopping, nöje och mat i världsklass. Styrketräna med en kompis, löpträna utomhus eller varför inte prova på styrketräning tillsammans med bäst PT i Hyllie!

Förmån för dig som tränar på ett annat gym!


Tränar du någon annanstans?

Vi vet efter återkommande undersökningar att majoriteten, av de medlemmar som går och tränar någon annanstans, väljer bort First Class PT i Malmö pga vårt pris. Det är synd tycker vi men det är faktiskt bara unikt geografiskt. Vi har inte samma problematik i t.ex. Stockholm. Vi är några procent dyrare än våra konkurrenter på våra gym i Malmö men vårt motto är att kvalité kostar. För vem vill gå och träna hos en billig PT eller ett billigt gym? Skulle du verkligen välja en billig tatuerare eller frisör utan vetskap om resultaten? Får du valuta för pengarna så kanske du får ut lika mycket  träning hos oss på 10 PT-timmar som du får hos en konkurrent under dessa 20 PT-timmar. Så var smart i ditt val av gym och PT i Malmö. Träning skall vara både kul och effektivt. En något större avgift innebär att vi kan betala våra personliga tränare mer vilket i det stora hela genererar i en högre kompetens, större engagemang, bättre service och maximal flexibilitet från oss till dig! Boka ett PT möte på bästa gymmet i hyllie - Diamond Gym Hyllie

Årets deal! För att alla har rätt till en god hälsa och roligare träning!


För att alla skall få prova på att träna med First Class PT i Hyllie erbjuder vi därför alla icke medlemmar 20% rabatt på alla våra PT premium-paket! Boka en kostnadsfri konsultation med din PT i Hyllie och låt oss lämna en fördelaktig offert till dig eller ditt företag Se om du är berättigad till denna rabatt. Leta upp din tränare eller gym i Hyllie, Limhamn eller Höllviken nedan:


Sats hyllie limhamn & centrum

Fitness 24/7 hyllie + samtliga anläggningar i Malmö

Fitness Formula Gym Hyllie (partner)

STC Hyllie Malmö

The raw gym limhamn

All the way gym centrum

Musclezone gym Malmö (partner)

Nordic wellness hyllie, limhamn och centrum

Actic hyllie + samtliga anläggningar i Malmö


Uppge rabattkoden #PTMALMÖ23 och påvisa ditt nuvarande medlemskap för att erhålla rabatten! Gäller nya kunder och ej på andra kampanjpriser, paket eller i kombination med andra rabatter. Styrketräna rätt tillsammans med vår PT i Hyllie. Träning skall inte vara omotiverande eller farligt, styrketräning skall vara ditt verktyg för att upprätthåla en god fysik. Det blir dessutom så mycket roligare att träna med en kunnig PT. Varmt välkommen att prova på att träna med en PT från First Class PT i Hyllie - styrketräning på dina villkor på bästa gymmet i Hyllie. Besök www.diamondgym.se för mer info om PT och Gym i Malmö!