Träning för dig med särskilda behov

Seniorträning för dig som är äldre än 65 och pensionär

Du förtjänar ett längre och mer kvalitativt liv - seniorträning med fina rabatter på gymkort i Hyllie


Låt inte begränsningar hindra dig! En god hälsa har aldrig varit viktigare för dig som den är nu. Det är aldrig för sent att börja träna och äta rätt. Med daglig motion och en bra kosthållning får du ett längre men framförallt ett mer kvalitativt liv. Många hjärt- och kärlsjukdomar idag går med enkelhet att förebygga med rätt motion och kost.


Investera i din kropp


Ett för högt blodtryck eller dåliga värden för blodfetter, kolesterol och blodsocker kan vara förenat med livsfara. Med en personlig tränare från First Class PT Malmö tittar vi på hur du på enklast möjliga sätt kan förbättra din livsstil för ett friskare liv. Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer och gör alltid en grundlig hälsodeklaration innan vi påbörjar någon form av träning hos oss. Med oss kan du alltid räkna med att du tränar säkert men effektivt. Vår flexibilitet möjliggör även att vi kan komma hem till dig om du inte orkar eller kan ta dig till gymmet.


Genom att göra en blodtrycksmätning och hälsodeklaration hos oss få vi fram information om din nuvarande status och ser snabbt om du ligger inom riskzonen för hjärt- och kärlsjukdomar. Därefter kan vi plocka fram en effektiv och skonsam lösning just för dig. Var rädd om din kropp, anlita en kunnig PT från First Class PT Malmö dumed!

Efter 7 år med diabetes kunde jag otroligt nog halvera min medicinering efter bara ett halvår på gymmet! Allt jag gjorde var att ändra på småsaker i min kost och träna 3 dagar i veckan. Tack First Class PT Malmö!

- Görgen Nilsson 72 år, Pensionär i Tomelilla

"Var hos läkaren idag för att kolla upp blodtrycket en sista gång. 145/75 :)) Sist jag hade det var jag 20 år e så glad :)) tack för att ni pushar och tror på mig!"

- Jeanette Christiansson, Malmöbo född -63

Förmåner för dig som pensionär!


- Skräddarsydd helhetslösning för din bekvämlighet.


- 20% rabatt på alla priser! *


- Gratis blodtrycksmätningar.


- Pengarna tillbaka om du inte uppnår dina mål*


- Gratis kost- och livsstilsrådgivning med din PT under den period du anlitat oss.


- Ytterligare rabatt för dig som vill träna tillsammans med en vän eller i grupp*


* Kontakta oss för offert och kostnadsförslag. Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudande och avser endast nya kunder hos First Class PT Malmö. All rådgivning erbjuds i mån av tid. För mer information om vår pengarna tillbaka garanti läs mer i menyn.

Din hälsa har aldrig varit viktigare. Investera i din kropp och lev ett längre och mer betydelsefullt liv!


First Class PT Malmö - Nu med kostnadsfria konsultationer! Boka ett möte och träffa en kunnig PT i Malmö på tel 0733707023 eller maila info@firstclasspt.se

Träning vid handikapp & särskilda behov

Vår kunskap är din trygghet - låt inte rädslan av att ta hjälp stoppa dig!


Låt inget stoppa dig! Är du begränsad i vad du kan göra pga att du kanske sitter i en rullstol, är delvis förlamad eller lider av ett mentalt handikapp så hittar vi en lösning som passar just dig. Även om det innebär att vi behöver komma hem till dig. Detta är inget ovanligt för oss. First Class PT Malmö brinner för att skräddarsy helhetslösningar till individen och har hjälpt hundratals klienter att må bättre och förbättra sin livskvalitet genom åren.


Alla våra personliga tränare och kostrådgivare är licensierade och medlemmar i det internationella registret för professionella tränare, EREPS. Samtliga tränare är dessutom utbildade i Stockholm via PTS, det utbildningsorgan som flera år i rad vunnit pris för "årets PT". Så välj din PT med omsorg. Hos oss får du vad du betalar för.


First Class PT Malmö garanterar att du får valuta för pengarna och att din PT besitter en viss kunskap och erfarenhet för den specifika klienten. Vi erbjuder dessutom en pengarna tillbaka garanti om du inte uppnår dom satta målen. Läs mer under fliken "garanti".


Skräddarsydd träning utifrån din situation


Vi kommer hem till dig om behov finns. Annars tränar vi på en anläggning som är anpassat efter dina särskilda behov. Allt för att du skall kunna nå dina mål utan att det skall behöva bli omständigt. Behöver du transport till och från gymmet löser vi givetvis det med. Kortfattat så skräddarsyr vi en helhetslösning som passar din vardag och livsstil.


Träna rätt och få ett mer kvalitativt liv


Det finns många anledningar till att träna rätt. Ett ökat välmående och en bättre hälsa är oftast den största anledningen. Men med en snyggare och starkare kropp kommer även ett ökat självförtroende. Din vardag kommer bli mycket enklare och saker du uppfattade var svåra att genomföra tidigare kommer kännas betydligt enklare.

Alltid med kostnadsfria konsultationer! Boka ett möte och träffa oss på tel 04088895 eller maila info@firstclasspt.se

Stor flexibilitet för din bekvämlighet


Där är två saker som skiljer oss åt från andra personliga tränare och kostrådgivare på marknaden. En sak är vår kunskap och bakgrund och det andra är den flexibiliteten vi erbjuder dig som kund. Vi är inte låsta till ett specifikt gym och kan alltid skräddarsy en lösning för dig som passar just din situation. Vi anpassar oss helt efter dig och dina begränsningar.


Investera i din kropp och bli en ny människa


Du är en otroligt betydelsefull individ så gör det bästa av situationen. Vi är medvetna om att livet kan vända till det sämre över en natt. Kanske har du varit med om en tragedi eller så har du ett medfött handikapp. Men allt kan bli bättre. Tillsammans med din tränare från First Class PT Malmö hittar vi en lösning som hjälper dig på bästa sätt. Vi kommer förse dig med rätt kunskap och instruktioner men också motivera dig till att fortsätta kämpa och nå dina mål.


Välj din PT med omsorg, välj First Class PT Malmö


PT branschen är mer eller mindre förstörd pga alla oseriösa tränare och utbildningar som florerar på marknaden. Ja idag kan faktiskt vem som helst kalla sig PT utan att det innebär någon som helst kvalitetsgaranti.


Det du främst skall titta på när du skall anlita en PT är bakgrunden på den tränare du anlitar. Vilken utbildning har människan gått och hur länge har personen arbetat som PT. Du måste också kontrollera att din PT finns med i det internationella registret EREPS, the european register of exercise professionals.


Alla våra PT´s är utbildade genom PT School i stockholm och är givetvis medlemmar av EREPS. Kontrollera din tränares status genom att klicka här! 


Richard Stannå (känd som PT Rick) är vår huvudtränare och utbildare i Malmö och är givetvis medlem i EREPS.


Välkommen att anlita en personlig tränare från First Class PT Malmö - personlig träning i världsklass!

First Class PT Malmö - Alltid med kostnadsfria konsultationer! Boka ett möte och träffa en duktig PT i Malmö på tel 0733707023 eller maila info@firstclasspt.se