Fysioterapeut

Fysioterapeut i Malmö

Sjukgymnastik hos the Clinic - stolt samarbetspartner med First Class PT Malmö

First Class PT Malmö i samarbete med the Clinic. Erhåll 10% rabatt på alla tjänster med uppvisande av First Class Member Card.

En fysioterapeut hjälper patienter med skador, sjukdomar eller funktionsnedsättningar, främst genom rörelse och träning, manuella behandlingar, utbildning och vägledning.


Tillsammans med patienten genomförs en grundlig utredning och undersökning för att finna ursprunget till problematiken. En realistisk rehabiliteringsplan skapas, anpassad efter patientens målsättningar, ambitioner och krav.
Med regelbundna uppföljningar ser fysioterapeuten till att patienten kommer närmare sin mål genom att justera och fortsätta utmana patienten med stegrande rehabiliteringsprogram.


Våra kiropraktorer och fysioterapeuter erbjuder även stötvågsbehandling. Det är väldigt effektivt och triggar processen av inflammation så att metabolismen blir högre och ökar läkningsprocessen i vävnaden. Vanliga diagnoser behandlas med

stötvågsterapi är hälsporre, hälseneinflammation, hopparknä, tennisarmbåge, golfarmbåge, kalkaxel samt tendiniter i andra leder.

Vi på First Class PT Malmö vill att du skall må bra. Genom viktiga och beprövade samarbeten med andra aktörer på marknaden hjälper vi dig att uppnå just detta. Nu erbjuder vi sjukgymnastik med meriterade fysioterapeuter i Malmö hos the Clinic. Ni finner dem på Vattenverksvägen 47 i Malmö. Besök www.theclinic.se för mer info!


Boka din fysioterapeut i Malmö hos the Clinic - beprövade och godkända av First Class PT Malmö