Om oss

Riktiga resultat, inte en massa prat! Nu med en unik pengarna tillbaka garanti. Boka din PT i Malmö redan idag! Boka möte med en licenserad PT Diamond Gym i Malmö via vårt formulär -> här!


Från Stockholm är vi nu äntligen här i Malmö! First Class PT i Malmö och dess fitnesscoacher är anlitade av alla typer av klienter runt om i världen. Allt från vanliga motionärer som vill må bra till elitidrottare och artister som vill hålla sig i topform. Och detta av en god anledning. Med de troligtvis bästa personliga tränarna och kostrådgivarna i området levererar vi ett stort utbud av förstklassiga tjänster direkt hem till din dörr, arbete eller gym. Vi är inte knutna till ett specifikt gym vilket innebär att vi kan hitta en träningsform som passar just dig. Anlita en grym PT i Malmö och få maximal flexibilitet för din bekvämlighet!


Tyvärr finns det många aktörer i branchen som använder sig av dopingpreparat för att påvisa effekten av sin träning. Vi jobbar inte så. First Class PT Malmö har nolltolerans mot alla droger och doping. Av denna anledning utför vi slumpvis utvalda drogtester av våra tränare. Våra tränares resultat kommer enbart från rätt träning och korrekt kosthållning. Vårt motto är "Real Results - No Bullshit!" Så vill du anlita en seriös och duktig PT i Malmö, välj First Class PT Malmö!


Med raka och ärliga personliga tränare och fitnesscoacher kommer vi att på ett effektivt och skonsamt sätt hjälpa dig nå dina mål en gång för alla. Vi kommer att kunna assistera dig med bl.a. skräddarsytt kostschema, träningsschema med de bästa övningarna, PT Online, fettmätning med kaliper, kroppsanalys, livsstils- och kostrådgivning, stretching av ömma och stela muskler och mycket mer. Är du företagare kan vi dessutom erbjuda fördelaktiga friskvårdslösningar till dina anställda, föreläsningar samt diverse utbildningar. Gör som eliten och boka ett kostnadsfritt möte med en grym PT i Malmö redan idag!

first class pt din kostrådgivare i malmö utomhusgym 2
first class pt din kostrådgivare i malmö utomhusgym fitness 2
first class personal training malmö huvudtränare head coach kostrådgivare pt malmö.
first class pt din kostrådgivare i malmö utomhusgym fitness
people group jogging, runners team on morning training
first class pt din kostrådgivare i malmö utomhusgym fitness 5

First Class PT Malmö - ditt självklara val av kostrådgivare, fitnesscoach och personlig tränare i Malmö! Vi finns på Diamond Gym Hyllie.


Med en erfaren, licensierad och meriterad personlig tränare eller fitnesscoach hos First Class PT Malmö kommer du garanterat att få valuta för pengarna. Vi är så säkra på vår sak att vi otroligt nog erbjuder en pengarna tillbaka garanti om du inte är nöjd*. Vi tränar allt från privatpersoner till elitidrottare och artister. Våra tränare är utbildade i Stockholm och håller internationell standard med hård intern kontroll och höga krav på kvalité och service.

 

Vår flexibilitet gör att vi inte är låsta till något specifikt gym eller motttagning. Detta innebär att vi kan kompromissa med dig vart möten och pass skall ske. Vid allvarligare invaliditet har vi även möjligheten att skräddarsy träningsprogram där vi kan utföra träning i hemmet, på specialanläggning, i vattenbassäng eller utomhus. Våra personliga tränare utgår alltid från Malmö men kan även utföra tjänster i resten av Sverige, internationellt och online. För att bidra till ett hälsosammare samhälle och poliskår sponsrar vi också skånepolisen och polisidrotten i Skåne årligen.

 

 • Stort utbud av tjänster


Vi erbjuder det mesta inom träning och hälsa då vi har kunnig och kvalificerad personal. Oavsett om du är elitidrottare eller aldrig satt din fot på gymmet innan kan vi hjälpa dig med fettförbränning, muskeluppbyggning, kostrådgivning, bootybuilding, terapeutiskt stretch, personlig träning för sportspecifika mål, träning för gravida, styrke- och konditionstest, hållnings- och rörelsetest, kalipermätning (fettmätning) och sammansättnings-analys. Läs mer under "tjänster".

Genom att anlita en duktig fitnesscoach eller PT i Malmö genom First Class PT Malmö får du alltid en effektiv men skonsam träning med minimal skaderisk.

Dessutom ingår PT Online i alla våra paket vilket gör att du alltid har en grym PT med dig!


 • Företagsfriskvård och friskvårdsbidrag


Förutom att hjälpa enskillda individer erbjuder vi även ditt företag hjälp med friskvård till dina anställda.

Vi kan dessutom hjälpa dig om du har planer på att utveckla eller starta upp en verksamhet inom friskvårdsbranchen, exempelvis en gymanläggning.

Genom samarbete med actiway och min friskvård kan du desutom utnyttja ditt friskvårdsbidrag genom oss.


 • Alltid kostnadsfri konsultation


Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer så du får möjligheten att träffa en duktig personlig tränare eller fitnesscoach i Malmö och ställa dina frågor. Skräddarsy ett eget PT-paket eller välj ett av våra befintliga rabatterade alternativ.

Ring och boka ett möte med en grym PT i Malmö idag på +46733707023 eller klicka på knappen nedan för att komma till vår bokningsida.


För mer information om personliga tränare och hur du hittar bäst PT i Malmö besök www.personligtranaremalmo.com*Särskillda villkor gäller. Se mer under fliken garanti.

Träna med en kändis PT i Malmö till ett överkomligt pris!


Kändisar, artister och elitidrottare kräver en grym PT och väljer First Class PT Malmö av en anledning.


Boka en egen kändis PT i Malmö eller en meriterad fitnesscoach till ett överkomligt pris. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om du behöver hjälp med kostrådgivning, teknikträning, motivation eller helt enkelt bara vill ta din träning till en ny nivå!


Några av våra klienter som fått hjälp och dessutom rankat oss den bästa personliga tränaren i Malmö:


 • Marcus Carlström - PGA Tour Proffesional


 • Hanna Johansson - Vinnaren av Big Brother 2012


 • Mats "Gunther" Söderlund - Artist


 • Oscar Thulin - Speedwayförare


 • Klara Hammarström, Artist och känd från realityserien "hammarströms" på SVT


pt, kostrådgivning och friskvård för polisen malmö

Vår kunskap är din trygghet. Låt oss berätta vad som definierar en grym PT.


Med oss tränar du både säkert och effektivt. Alla våra personliga tränare är medlemmar av EREPS (european register of exercise professionals) och följer internationell standard. Vi är internationellt licensierade och styrda genom PT School i Stockholm med årliga relicens-prov och vidareutbildningar. Ifall du inte visste är PT School i Stockholm är samma utbildningsorgan som levererat "årets PT" flera år i rad vilket också visar att det kanske är landets bästa skola när det kommer till PT utbildningar.


Som klient hos oss behöver du inte heller oroa dig vid en eventuell uppkommen skada i samband med ett PT-pass eller möte. Tack vare en skräddarsydd försäkring genom trygg hansa kan du känna dig helt lugn att du är försäkrad om skadan skulle vara framme. Men lugn, du kommer att träna med en grym PT i Malmö som passar just dig och dina förutsättningar.


 • Kvalité framför kvantitet


Det är inte ovanligt att privatpersoner som tidigare anlitat tränare från andra bolag kommer till oss och ber om hjälp då de varit missnöjda. Ofta handlar det om gymkedjornas egna tränare som fått betalt på provision. Detta resulterar i att tränarna försöker boka in så många klienter som möjligt då de i princip har fri tillgång till kunder. Så istället för att lägga ner extra tid på klientens historik, förutsättningar och målsättning, blir skaderisken betydligt högre och resultaten tveksamma. Många gymkedjor anlitar dessutom personer utan krav på vidareutbildning, återkommande kunskapsprov och egen fysisk förmåga.

Våga ställa krav, välj din PT med omsorg, välj en personlig tränare från First Class PT Malmö! Boka ett möte och anlita en dedikerad och grym PT i Malmö redan idag!


Hur hittar man en duktig PT i Malmö


Gå inte vilse i PT djungeln. För mer generell information om personliga tränare och om hur du hittar en duktig PT i Malmö besök www.personligtranaremalmo.com


 • Stort kontaktnät


Vårt breda kontaktnät gör det lätt för dig när du skall komplettera inom ett annat område t.ex. massage, sjukgymnastik, naprapati eller kiropraktik både i och utanför Malmö. Vi rekomenderar dig endast till, av oss, beprövade och kvalificerade kliniker/personer i och runtom Malmö.


 • Tystnadsplikt & sekretess


Liksom läkare och sjukgymnaster arbetar våra personliga tränare under sekrettesslagen vilket innebär att du kan känna dig helt trygg med att vi behandlar och förvarar dina uppgifter på ett säkert sätt.

Tänk på att uppriktigheten, den mellan dig och din PT, är av högsta betydelse för att vi skall kunna arbeta med dig på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt.


 • Ren träning - Riktiga resultat!


Vårt företag arbetar aktivt mot doping och försöker också hjälpa de individer som hamnat snett genom att utbilda och informera om risker med olika dopingpreparat och fördelarna med att träna och äta rätt. Alla våra PT´s och fitnesscoacher i Malmö är själva 100% fria från dopingpreparat. Detta har vi som krav och som en självklar företagspolicy. Dessutom sponsrar vi skånepolisen och polisidrotten i Skåne för att bidra till en friskare poliskår! Fördelarna är många att välja en grym PT eller fitnesscoach från First Class PT Malmö!


Förresten! Du har väl inte missat att besöka Diamond Gym i Hyllie. Gymmet som är utnämnt till Malmös bästa gym 2023? Det erbjuds Gym, Bastu, Gruppträning, Premiumlounge, Massage, PT, Café och mycket mer på ca 20 000m2 multisportsarena! Besök det bästa gymmet i Malmö på Hyllie sportcenter Bollspelsvägen 3 i Hyllie. Mer info och hur du hittar till gymmet finns här!

pt rick bästa personlig tränare i malmö enligt folket

Richard Stannå, även känd som PT Rick, är First Class PT Malmös huvudtränare, kostrådgivare, fitnesscoach & utbildare. Nu även TV-aktuell i SVT.

pt rick är en licenserad personlig tränare i malmö och medlem av ereps
trygg och säker träning med first class pt malmö

Utbildning/licenser

- Licensierad Personlig Tränare

Personal Training School Stockholm

- Special Coaching

- Avancerad Kostrådgivning

- Terapeutisk stretch TPS

- Träning av gravida

- Kalipermätning & kroppsanalys

- Core & Bootybuilding

- Livräddare

Övrigt

- Internationell licens

- Godkänd årlig re-licensiering

- Innehavare av blå-kortet

- Medlem i Svenska Personliga Tränare Förbundet

- EREPS member

Meriter

Bakgrund inom Judo. F.d tävlande.


15 år av egen styrketräning


13 års arbete inom friskvårdsbranchen


Grundade Tomelilla Gym och Fitness Center 2008.


Har hjälpt över 600 personer med allt från viktnedgång till tävlingscoaching


Tränat Mats "Gunther" Söderlund som en nysatsning av hans internationella karriär som artist.


Tränat Oskar Thulin, elit-speedwayförare i 500cc klassen


Tränat Marcus Carlström, PGA golf professional.


Internationellt arbete i både Europa och Usa.


TV-aktuell i SVT


Fått utmärkelse för "rådighet vid räddande av liv" genom svenska livräddarsällskapet 2012 för fysisk livsräddande insats

*Läs om villkor och omständigheter under fliken "pengarna tillbaka". Välkommen att boka First Class PT Malmö. Bäst PT i Malmö enligt våra kunder!


För mer information om personlig träning och hur du hittar bäst PT i Malmö besök www.personligtranaremalmo.com

Senaste nytt hos First Class PT Malmö:

14:26 - 1 oktober, 2015


Vinnaren av årets Facebook och Instagram-tävling är avgjord! 


Grattis säger vi till Thomas som vann Personlig Träning och kosttillskott till ett värde av 10 000 kronor.


Tack till Gymgrossistens butik på Fredsgatan 11 för er medverkan!


08:18 - 15 januari, 2016


Årets första Facbook tävling är avgjord!

Grattis säger vi till Anna som vann ett presentkort hos First Class PT Malmö för 2000 kronor.


För att se tävlingen och mycket mer klicka här!


13:07 - 4 maj, 2016 (reportage)


Richard Stannå aka PT Rick, vår grundare och aktiv PT i Malmö, besöker Gymgrossistens butik på Fredsgatan i Malmö för att svara på lite frågor kring näringslära och kosttillskott.


Läs hela reportaget här!


16:45 - 15 maj, 2016 (reportage)


First Class PT Malmö blir tillfrågad hur man lättast kommer igång med träningen och vad man skall tänka på som nybörjare. Hur håller man motivationen uppe? Tips från Malmös PT & fitnesscoach.


Läs hela reportaget här!


18:05 - 1 juli, 2016


Årets sommartävling är avgjord!

Grattis säger vi till Joakim som vann Personlig Träning från oss och kosttillskott från Gymgrossistens butik på Fredsgatan i Malmö. Värde 3000 kronor.


First Class PT Malmös motiveringen löd:

Joakim har på egen hand lyckats med en extrem prestation genom att tappa hela 54kg. Idag, efter ett litet bakslag, vill vi kunna vara där och stötta honom hela vägen till målvikten.


För att se tävlingen och mycket mer klicka här!


12:01 - 1 september, 2016


Vår senaste Facebook tävling är avgjord!

Grattis säger vi till Sabina Holmberg som blev den lyckliga vinnaren av en Tefal Optigrill. Sabinas vinnande kommentar löd:


"Att äta hälsosam och god mat. Tefal fixar maten till mitt fat.

Lång semester med mat och dricka. Nu behöver kilona sticka!"


För att se tävlingen och mycket mer klicka här!


21:36 - 18 oktober, 2016


Richard Stannå (PT Rick), aktiv Personlig Tränare, fitnesscoach och kostrådgivare i Malmö, blir inbjuden till Heleneholmsskolan för att hålla ett föredrag om kost, träning och hälsa.


Föredraget blev en succé och man kunde även slå hål på många myter om kost och träning som eleverna frågade om.


19:22 - 2 januari, 2017


First Class PT Malmö tackar klienter och samarbetspartners för det gångna året och presenterar nyheter för 2017.


- Utökat samarbete med fler anläggningar i Malmö för att förbättra tillgängligheten.


- Introducerar PT Online - En chatfunktion med din PT direkt i din mobil och dator.


- Vi inför ett exklusivt medlemskort för dig som är aktiv eller fd klient hos oss. Kortet ger dig förmåner och mängder med rabatter hos olika samarbetspartners.


- First Class Clothing Line - Snygga och kvalitativa kläder och väskor exklusivt för våra medlemmar.


11:07 - 22 mars, 2017


First Class PT Malmö håller i PT-utbildning för licenserad personlig tränare genom PT-school Stockholm. De praktiska delarna och eximination hölls av oss på Musclezone Gym i Malmö.


Samtliga elever fick sista dagen genomgå ett prov där man gick igenom styrkeövningar, konditionsmaskiner och stretching. För godkänt resultat skulle man redogöra för vad som händer i människokroppen i de olika momenten, kontrollpunkter, variationer och kunna instruera/bana in klienten på ett korrekt sätt.


Alla elever godkändes denna dag. Bra jobbat!


21:02 - 19  aug, 2017


Uppgradering av fordon! Företaget går ifrån de mindre bilarna för att istället satsa på större bilmodeller för att underlätta skräddarsydda grupptränimgar utomhus.

Våra senaste tillskott är en Hummer H2 som lämnats in till Citysign i Malmö för helfoliering i företagets anda.


08:11 - 4  jan, 2018


First Class PT Malmö tackar klienter och samarbetspartners för det gångna året och presenterar nyheter för 2018.


- Uppdaterat betalsystem. Vi inför Swish som alternativ betalningsmetod. Numera kan du alltså som kund hos oss betala kontant, faktura, delbetalning, swish och kort!


- En databas för styrkeövningar och stretchövningar upprättas på hemsidan för att underlätta för befintliga klienter med teknikträning. Hittas under fliken "tjänster".


- Utökat samarbete med fler företag. Bland annat Salads and Smoothies som ansluter sina fem(!) restauranger och ger dig med first class member card 10% på alla mat!


17:46 - 27 feb, 2018


First Class Personal Trainings huvudcoach i Malmö, PT Rick,  utser "årets klient 2017" med motiveringen:


"Med en brinnande passion för träning, en fantastisk anpassningsförmåga och alltid med ett leende på läpparna, är inget hinder för stort för denna tjej!"


Therese Jansson säkrade därmed sin plats i vår hall of fame och får sitt namn ingraverat i en kristaltrofé i vår monter i Malmö. I vinstpotten fanns även ett presentkort hos First Class PT Malmö, en unik softshell jacka, kosttillskott och en personlig medalj. Stort grattis Therese!


12:05 - 13 maj, 2018


First Class PT Malmö tar steget in i TV världen och kommer synas tillsammans med Klara Hammarström i hennes nya reality show i höst. Serien kommer att sändas i 6 delar.


Möjligheten öppnades upp efter att man beslutat att starta ett samarbete med Klara för att stötta henne med coaching, träning och rådgivning inför hennes storsatsning som sångartist. Vår huvudcoach PT Rick fick äran att medverka.


Serien kommer visas på SVT men datum för release är ännu än okänt.


11:48 - 12 jan, 2019


First Class PT Malmö skickar ner sin huvudtränare Richard, PT Rick, Stannå till de fattigare delarna av Zanzibar, Afrika för att bistå fattiga bybor med mat, kläder och hygienartiklar. Följ hans resa på instagram (@rickthetrainer) och facebook.


08:41 - 21 April, 2019


First Class Personal Trainings huvudcoach i Malmö, PT Rick,  utser "årets klient 2018" med motiveringen:


”Genom en helomvändning förändrade du ditt sätt att tänka och leva över en natt. Med din energi och positivitet som drivkraft skapade du en trevligare atmosfär för oss alla på gymmet”.


Jeanette Christiansson säkrade därmed sin plats i vår hall of fame och vann en unik First Class PT jacka, presentkort, kosttillskott och en personligt ingraverad medalj och kristalltrofé. Stort grattis Jeanette!


Viktig update - 1 april, 2019


First Class PT Malmö bryter samarbetet med Musclezone Gym efter 8 år. Vi tackar Musclezone för denna tid och ser fram mot vårt nya samarbete med Fitness Formula Lindeborg. I och med detta kan vi i dagsläget erbjuda personlig tränare i följande områden: PT Malmö Centrum, PT Limhamn, PT Hyllie,  PT Vellinge, PT Lund och PT Höllviken inkluderat PT Falsterbo.