Vår Personal

Boka en gratis konsultation idag!

duktig personlig tränare medlem i ereps
duktig personlig tränare medlem i ereps

Välj och vraka bland våra licenserade personliga tränare hos Diamond Gym Hyllie. Sluta leta hitta bäst PT i Malmö just för dig.


Oavsett vad du värderar högst hos en tränare så välj din PT omsorgsfullt. Via en konsultation hittar vi bäst PT just för dig. Som kund kan du känna dig trygg i att alla våra tränare gått de rätta utbildningarna och har gedigen erfarenhet av att träna och coacha alla typer av klienter. Vi uppfyller även alla internationella krav och är sedan 10 år tillbaka medlemmar av EREPS, the european register of exercise professionals.


Till skilland från många andra aktörer på marknaden är all vår personal dopingtestad på regelbunden basis och förespråkar en "ren träning". Något som bör vara en självklarhet för varje aktiv PT i branschen.


Med grundstyrkan utbildad i Stockholm och beresta i hela världen är First Class PT Malmö idag anlitade av allt från vanliga motionärer som vill må bättre till elitidrottare och profiler inom kändisvärlden som vill hålla toppform.


Med bäst PT i Malmö levererar vi ett stort utbud av förstklassiga tjänster direkt hem till din dörr eller till ditt lokala gym. Både för dig som privatperson och som företagare.


Bäst PT i Malmö hittar du hos First Class PT - Nu med unik pengarna tillbaka garanti om du inte når ditt mål!*


PT Rick

Richard Stannå bäst PT i malmö och kostrådgivare hos first class PT
PT Rick hos First class PT i malmö. Bäst PT, coach och kostrådgivare.
PT Rick hos First class PT i malmö. Bäst PT, coach och kostrådgivare.
Richard Stannå bäst PT i malmö och kostrådgivare hos first class PT
PT Rick hos First class PT i malmö. Bäst PT, coach och kostrådgivare.

"Med rätt motivation och fungerande verktyg finns det inga hinder till att lyckas nå sina mål. Alla förtjänar att må bra och att ha en frisk kropp som man trivs med. Genom att invesetra i dig själv kommer du att både leva längre och få bättre kvalite i ditt liv. Med en ärlig och rak dialog hittar vi tillsammans den väg som passar just dig och din nuvarande vardag bäst. Anlita mig som personlig tränare hos First Class PT Malmö och låt mig ta dig till ditt nya hälsosamma liv!"


Utbildningar:


- Lic. Personlig Tränare

- Lic. Kostrådgivare

- Specialist Coach

- Certifierad Gravidtränare

- Utbildad inom fettmätning (kaliper) & kroppsanalyser

- Specialistutbildad inom Terapeutisk Stretch

- Specialistutbildad inom Bootybuilding (rumpträning)

- Certifierad Livräddare


Övrigt:


- Huvudtränare på First Class PT Malmö

- Internationellt licenserad

- Medlem av EREPS och registerad på ptlicens.se

- Föreläsare inom kost & träning

- Anlitad som PT-utbildare genom bl.a. PT School Stockholm

- Har hjälp över 1000 klienter att nå sina mål i och utanför Sverige

- Erfarenhet av träning med åtgärd för nack & ryggproblematik

- Erfaren inom företagsfriskvård med skräddarsydda lösningar

- 22 års egen erfarnehet inom styrketräning och kampsport

- Aktiv kostrådgivare i Malmö med gedigen erfarenhet av specifikt snabb viktnedgång och hälsosam men effektiv fettförbränning.

- Driver bootybuilder.se

- Aktuell i TV 2018, 2019 & 2020

- Tränar kändisar och artister på regelbunden basis

- Genomfört jobb för både SVT & Range Rover

- Mottagit medalj för "rådighet vid räddande av liv" 2012

mammaträning och gravidträning i malmö med en pt från first class hjälper dig till en säker och behaglig graviditet

En tränare med rätt utbildning och bakgrund. En duktig PT i Malmö helt enkelt.


Alla våra personliga tränare är utbildade genom PTS (PT School Stockholm). Samma utbildningsorgan som utbildat "årets PT" flera år i rad. Med en gedigen utbildning och lång erfarenhet av alla typer av klienter hjälper vi dig på bästa sätt. Vi väljer en tränare som vi anser uppfyller dina kriterier och passar din personlighet. Med kostnadsfria konsultationer får du alltid möjligheten att träffa en duktig PT i Malmö innan du beslutar att ta steget att anlita oss.


Tystnadsplikt & sekretess


Alla våra personliga tränare omfattas av sekretesslagen och förvarar alltid dina uppgifter på ett korrekt och lagenligt sätt. Tystnadsplikt gäller i allt vårt arbete precis som hos aktörer inom läkarvården. Din uppriktighet gentemot våra tränare är en förutsättning för att vi ska kunna ge dig rätt råd och instruktioner.

friskvård för företaget finner du hos oss. Låt oss skräddarsy träning i malmö till företaget

Inte redo? Bestäm dig då inte idag!


Boka en kostnadsfri konsultation där du får chansen att träffa din PT, bolla idéer och ställa frågor. Mötet är gratis och helt utan köptvång. Välkommen till First Class PT Malmö - träning i världsklass!


Boka möte med bäst PT i Malmö idag, ring 04088895 eller maila info@firstclasspt.se


För mer information om personliga tränare och hur du hittar bäst PT i Malmö besök www.personligtranaremalmo.com

Hos First Class PT Malmö tränar du både säkert och effektivt. Alla våra kostrådgivare & personliga tränare är medlemmar av EREPS - the european register of exercise professionals och följer därmed internationell standard. Vi är dessutom registerade på ptlicens.se som är den "riktiga" svenska kvalitetssäkringen. Välj din PT med omsorg och anlita bäst PT i Malmö hos First Class PT.


Har du mer specifika önskemål eller krav på din tränare så hittar vi en som passar just dig! Med ett stort kontaktnät av kvalitetstestade personliga tränare & coacher inom alla kategorier finns det en tränare för alla!

Kanske du specifikt vill träna med en kvinnlig PT eller är i behov av en certifierad gravidtränare? Alla vårapersonliga tränare & kostrådgivare i Malmö har dessutom gedigen kunskap inom både snabb viktnedgång, muskeluppbyggning och hälsosam men effektiv fettförbränning. Vi hjälper dig att nå dina mål en gång för alla!


* Särskilda villkor gäller. Mer info finns under "garanti".

Vårt team består av ett tjugotal handplockade personliga tränare från hela Sverige. Hitta bäst PT i Malmö just för dig! Nu aktiva på bl.a. Diamond Gym i Hyllie. Hitta en PT i Hyllie -> klicka här!


PT Becky

Rebecca PT på diamond gym hyllie nominerad till bäst pt i malmö
first class pt rebecca personlig tränare malmö för bra fettförbränning

"Ärlig och rak kommunikation är rätt väg. Jag hjälper dig med allt från hur du skall äta och träna rätt till hur du skall tänka på gymmet för att optimera din potential. Med mina verktyg och med mig vid din sida kommer du att finna en hållbar livsstilsförändring livet ut, utan en massa skitsnack och tomma löften. Din hälsa är min passion!


Utbildningar:


- Lic. Personlig Tränare

- Lic. Träningsinstruktör

- Lic. Kostrådgivare

- Utbildad inom kalipermätning (fettmätning med kaliper)

- Utbildad inom avancerad kroppsanalystik, manuell mätteknik, skelettmätning & inbody scan.

- Specialistutbildad inom Terapeutisk Stretch

- Gravidtränare (pre & postpreg.)


Övrigt:


- Internationellt licenserad

- Brinner för hjälpa människor hitta sin hållbara livsstilfärändring.

- Representerat Sverige i världsmästerskap i boxning

- Vunnit SM-guld i boxning

- Över 10 års erfarenhet av egen styrketräning

- Mer än 5 års erfarenhet av att hålla crossfit & hiit pass

- Gruppträningsinstruktör för barn, ungdom och senior

- Aktiv kostrådgivare i Malmö med stor erfarenhet av muskeluppbyggning och snabb viktnedgång med effektiv fettförbränning. 

licenserad personlig tränare och kostrådgivare i malmö med många års erfarenhet

Bäst PT i Malmö


Eliten väljer First Class PT Malmö av en anledning. Rankade nr 1 i Malmö sedan 2011* har vi hjälpt tusentals nöjda kunder att nå sina mål. Både i Sverige och utomlands. Hemligheten till vår framgång är vårt koncept att helt skräddarsy kost och träningsupplägg efter kundens förutsättningar och målsättning och låta dem coachas av några av branschens bästa tränare. Vi använder inga generella program eller genomsnittliga tränare!


Välj en duktig PT med omsorg. Hitta dig en grym PT som tar dig hela vägen i mål.


Det är inte ovanligt att privatpersoner som tidigare anlitat personliga tränare från andra bolag kommer till oss och ber om hjälp då de varit missnöjda och inte uppnått sina mål. Detta är väldigt tråkigt då man slängt en massa pengar i sjön istället för att komma till en seriös och duktig PT direkt. Den förlorade tiden får man aldrig igen. Så välj en duktig PT i Malmö med omsorg och hitta dig en grym PT som passar just dig.

boka en massör i malmö genom first class pt

Fungerande nätverk med massör, sjukgymnast, kiropraktor, externa fystränare och specialister.


Ibland når våra personliga tränare maxkapacitet eller så saknas det rätt utbildning och kompetens för att vi skall kunna garantera dig en säker och effektiv träning. Då plockar vi in en utomstående aktör som vi godkänner, testar och följer upp så att du når dina mål och får valuta för pengarna. Detta kan även omfatta om du behöver en sjukgymnast, kiroprakter, naprapat, massör eller annan specialist. En omsorgsfull och duktig PT tar sig inte an vilken klient som helst. 


Dopingfria och kontrollerade tränare. Vad definierar en grym PT?


Tyvärr finns det många aktörer inom fitnessbranchen som använder sig av dopingpreparat för att påvisa effekter av sin träning. Vi jobbar inte så. First Class PT Malmö har nolltolerans mot alla droger och doping. Av samma anledning utför vi slumpvis utvalda drogtester hos våra tränare. Våra tränares resultat kommer enbart från rätt träning och korrekt kosthållning. Vi står för "Real Results - No Bullshit!" Boka ett gratis möte med oss idag och anlita en grym PT. Du kommer inte bli besviken.

En PT i Malmö med maximal flexibilitet för din bekvämlighet!


Med speciella arbetsfordon kan vi förutom klassisk gymträning bygga hinderbanor och hålla i skräddarsydda utomhusträningar för dig eller för er i grupp. Och detta på valfri plats! Anlita vår PT i Malmö och ta din träning till en helt ny nivå. Eller varför inte göra träningen till en heldag av teambuilding tillsammans med dina kollgor? Med en PT från First Class PT i Malmö kan du äntligen göra träningen både rolig och bekväm på samma gång!