Kontakt

Kontakta din kostrådgivare, fitnesscoach, onlinecoach, mmacoach och PT i Malmö och boka ett gratis möte redan idag! Maila oss, ring eller använd vårt formulär nedan så återkommer vi snarast möjligt!

Telefon / Phone

040 888 95


Via formuläret kan du:


- Få kost- & träningsråd (befintliga kunder)

- Boka gratis konsultation

- Efterfråga offert

- Boka pass, mätningar & tester

- Av- & omboka tid (särskilda villkor)


Fyll i fälten nedan / Contact form

* obligatoriskt fält

 
 
 
 
 
 
 

Välj din PT med omsorg - Träna med bäst PT i Malmö!


1000 tals klienter kan inte ha fel. Vi är rankade Nr 1 i Malmö* av en anledning. Våra kostrådgivare och personliga tränare står för bred kunskap, lång erfarenhet och stort engagemang och service till våra kunder. Gör som eliten och träna med en licenserad personlig tränare hos First Class PT Malmö!


Nu även med PT online, fitnesscoach, certifierade PT-utbildningar, fettmätning med kaliper (kalipermätning), manuella och digitala kroppsanalyser med inbody scan 270, skonsam mammaträning & effektiv gravidträning, bootybuilding för effektiva rumpövningar och företagsfriskvård med utökade möjligheter och med maximal flexibilitet för dig som kund. Vår PT i Malmö kommer att ge dig både rolig och effektiv träning precis där du önskar. Nu även med möjlighet att anlita en PT i Limhamn, PT i Höllviken, PT i Vellinge och PT i Hyllie - bara ett stenkast från Emporia!


Kasta inte pengarna i sjön! Anlita bäst PT i Malmö och kom igång redan idag. Boka ett gratis möte och välj en personlig tränare som passar just dig bäst! Läs mer om våra tränare -> här!

Följ oss via Facebook & instagram. Ta del av exklusiva erbjudande & rabatter genom First Class PT Malmö!


Dessutom får du återkommande gratis kostråd & träningstips från en licensierad kostrådgivare och PT i Malmö centrum, Vellinge, Limhamn, Hyllie, Lund och Höllviken!

Är du osäker på hur du skall välja en licensierad bra PT i Malmö eller kanske en fitnesscoach? Få rätt träning med rätt kunskaper inom kost och träning. Låt oss träffas på ett möte och se vem som passar just dig och dina önskemål. Välj inte en billig PT, välj en bra PT med lång erfarenhet i Malmö och med en bra PT-utbildning som grund. Vår grundare, internationella kändisPT, utbildare och huvudcoach PT Rick är själv aktiv Personlig Tränare och föreläsare. Anlita honom för egen del eller låt honom hålla i ett event för dina anställda med en dag i hälsans tecken. Vid behov kan han även anlitas som PT utomlands. Gör som alla andra. Träna effektivt. Träna rätt. Träna med PT i Malmö centrum eller med en PT i Höllviken, PT i Limhamn, PT Hyllie eller träna med PT utomlands. Träna med First Class PT Malmö - personlig träning i världsklass! Nu med skräddarsydd friskvård och företagsträning till alla tack vare samarbete med Epassi Min friskvård och Actiway Malmö. För mer info om hur du väljer bäst fitnesscoach i Malmö besök www.personligtranaremalmo.com och läs mer. Du får hjälp med vad du skall titta på när du väljer din fitnesscoach, kostrådgivare eller PT i malmö!