KONTAKT

Just nu rankad nr 1 i Malmö! *

Kontakta en kostrådgivare och PT i Malmö idag och boka ett gratis möte eller fråga mer om våra tjänster! Maila oss, ring, chatta eller använd vårt formulär. Är vi ute på uppdrag återkommer vi självklart inom kort!

Telefon

0733 70 70 23

 

 

Via formuläret nedan kan du:

 

  • Få gratis kost- och träningsråd
  • Boka gratis konsultation
  • Be om kostnadsförslag och offerter
  • Boka pass
  • Boka mätningar och tester
  • Avboka tid (se särskilda villkor)

 

Fyll i fälten nedan / Contact form

* obligatoriskt fält

 
 
 
 
 
 

Välj din PT med omsorg - Träna med PT i Malmö på dina villkor!

 

100 tals klienter kan inte ha fel. Vi är rankade Nr 1 i Malmö* av en anledning. Våra personliga tränare står för bred kunskap, lång erfarenhet och stort engagemang och service till våra kunder. Träna i Malmö med eliten!

 

Nu även med PT online, PT-utbildningar, avancerad fettmätning med kaliper, sammansättningsanalyser, skonsam mammaträning (gravidträning), bootybuilding för rumpan och företagsfriskvård med utökade möjligheter. Våra Stockholm PT´s kommer ge dig en effektiv träning i Malmö. Nu även med möjlighet att anlita en PT utomlands.

Följ oss på Facebook och instagram och ta del av exklusiva erbjudande, rabatter & mängder med gratis kostråd och träningstips från en licensierad PT i Malmö!

Är du osäker på hur du skall välja en bra PT? Få rätt träning med rätt kunskaper inom kost och träning. Låt oss träffas på ett möte och se vem som passar just dig och dina önskemål. Välj inte en billig PT, välj en bra PT med lång erfarenhet i Malmö och med en bra PT-utbildning som grund. Vår grundare, internationella kändisPT, utbildare och huvudcoach Richard Stannå är själv aktiv Personlig Tränare och föreläsare. Anlita honom för egen del eller låt honom hålla i ett event för dina anställda med en dag i hälsans tecken. Vid behov kan han även anlitas som PT utomlands. Gör som alla andra. Träna effektivt. Träna rätt. Träna i Malmö eller träna med en PT utomlands. Träna med First Class PT - personlig träning i världsklass! Nu med skräddarsydd friskvård och företagsträning till alla.

First Class Personal Training Sverige

Personlig tränare & kostrådgivare i Malmö

Hantverkaregatan 6A, 211 55 Malmö

Phone: +46733707023

E-mail: info@firstclasspt.se

Web: www.firstclasspt.se

Besöksadress: Musclezone Gym, Grangatan 2 Malmö. OBS ingen drop in, enbart tidsbokning!

* baserat på recensioner och betyg på Facebook och google från 2011 till och med juni 2017.

Copyright © 2018 First Class Personal Training Sverige. All rights reserved.