FETTMÄTNING & ANALYSER

Rankad Nr 1 i Malmö! *

FETTMÄTNING (KALIPER)

Fettmätning med dom bästa kalipermätarna på marknaden (harpenden calipers) kan vi mäta ditt underhudsfett och räkna ut den totala mängden fett på din kropp. På så vis får man de bästa fettmätningarna.

 

Vi har valt att använda oss av en 4-punktsmätning då den är smidigast och har i princip samma precision som en 7-punktsmätning. Mätpunkterna är biceps, triceps, suprailiacalt och subscapulärt.

En fettmätning ger alltid värdefull data vilket hjälper oss att ta fram tex träningsmetoder, kostschema och övriga åtgärder för att få dig att lyckas nå dina mål med din träning.

KROPPSAMMANSÄTTNINGS-

ANALYS

Med en KS-analys får vi fram din kroppskomposition uppdelat i fett, muskler, skelett och övrig vikt.

Metoden är den mest pålitliga vad gäller manuella mätningar. Att jämföra så har bioimpedansvågen en sämre precision.

 

Genom att mäta ditt underhudsfett (4-punkts kalipermätning) och bredd över hand- och knäled kan vi med hjälp av formler och övriga uppgifter få fram avancerad data.

 

Att göra en KS-analys är att rekommendera om du är ny kund hos oss. På så vis kan vi följa din utveckling vad gäller framsteg i gymmet.

 

Detta är en av våra mest populära tjänster och ingår i våra större paket. Resultatet skickas till dig elektroniskt via mail.

RÖRLIGHET & HÅLLNINGSTEST

Ett dåligt rörelsemönster kan hindra dig i mycket. Både i vardagen men också vid träning. På lång sikt kan det dessutom vara direkt skadligt för hälsan.

 

Vid behov kan vi testa och analyserar dina rörelser i de stora lederna. Här ser man snabbt olikheter i de båda sidorna och upptäcker om du är begränsad alternativt överrörlig.

Oftast är det stelhet och obalans i muskler som ligger bakom ett dåligt rörelsemönster, därför kan terapeutisk stretch alternativt speciell träning vara en passande åtgärd.

 

Testerna går relativt snabbt att utföra och resultaten berättar om du är i riskzonen för att få allvarligare komplikationer i framtiden.

 

Vi skapar givetvis dina träningsscheman utifrån eventuella begränsningar och avvikelser.

First Class Personal Training Sverige

Personlig tränare & kostrådgivare i Malmö

Hantverkaregatan 6A, 211 55 Malmö

Phone: +46733707023

E-mail: info@firstclasspt.se

Web: www.firstclasspt.se

* baserat på betygen 5/5 enligt Facebook och 5/5 via google vid kontroll juni 2017.

Copyright © 2017 First Class Personal Training Sverige. All rights reserved.